SV, The Netherlands
Rotterdam, The Netherlands

CLIENT: SV, The Netherlands

LOCATION: Rotterdam

SPACE: Office Communal areas

COMPLETION: 2018

ARCHITECTURE/DESIGN GROUP: SV

PHOTOS: SV

 

 

With their slogan ''Different work, Different interiors'' (Anders werken, Anders inrichten) our Dutch partner SV Collection fully embraced our collection when they redesigned their office and showroom in 2018. 

The SitTable takes the center stage as the meet-up space for internal meetings and hosting clients. The Niche offers a cosy semi-private workspace. The JoinTable is the perfect hang-out spot on their waterfront terrace and the StandTable provides the best place for scrum meetings. 

 

SV being our main partner in The Netherlands makes that they have Prooff's full collection present in their showroom. 

Set up an appointment here to experience our workspace solutions for yourself. 
     

Included at SV's showroom and office