When Microsoft decided to move several of its business groups to a new office location in London they assigned Gensler to design a vibrant and creative space. The intention was to craft an environment that encourages community, collaboration and knowledge sharing. The SitTable suits these needs and act as both a formal, informal, quiet or lively arena.

Photo credit ©Hufton&Crow. 

 

The co-working space The Office Group at Warnford Court in London proves that the EarChair is a great piece for dynamic break-out spaces such as what TOG hosts. Ben Adams architects was invited to retain the sense of grandeur at this location, while adding all the necessities of the modern office: great tech combined with contemporary furniture.

 

The Marylebone campus (in London) set the standard for a new kind of learning environment in the UK when the University of Westminster asked the architects of Rock Townsend to transform it's 1960's building. Together they dared to choose several Niches, EarChairs and SitTables to create a vibrant and modern interior where ideas are shared between students and staff.

 

Spacelab developed a world class office design for Virgin Money’s Edinburgh (Scotland) Headquarters, to highlight a new era of banking. The Virgin red EarChairs fit perfectly in the brief of the client to maximise the potential for chance encounters, bringing people together and foster collaboration between the departments.

 

The London based B2B media company UBM surely set up a perfect space for next-generation thinking and empowering staff when they asked Gensler to create their new headquarters. SideSeats and EarChairs were chosen to create numerous flexible work settings situated across multiple floors to encourage a culture of collaboration, creativity and agility.


 

The students of Glasgow (Scotland) get to meet each other at the SitTable in their common rooms at the luxury Downing Students housing complex. The Downing property developer chose KKA Interiors to create a new high-end concept for the public spaces of the next generation. 

Photo credit McCoy Wynne. 

Like what you see? See the pieces that makes the story.

Creating space for focused and collaborative work. Related news.